57°42'17''N, 11°57'31''Ö

info@intensio.se  •  telefon 031 – 711 09 00

Vad kan du förvänta dig från oss?

Vi är en jordnära reklambyrå som utgår från dina förutsättningar samtidigt som vi vill vidga vyerna och ta vara på de möjligheter som finns. Se oss gärna som en sparringpartner som, utan att knocka, ger dig en skjuts framåt i marknadsföringen.

 

      Det finns några ord som beskriver oss och vårt sätt att vara och tänka. Vi misstänker att det inte bara är självskryt eftersom vi även brukar få höra detta från kunder och leverantörer.

LÄTTA ATT SAMARBETA MED

Onödigt tjafs tär på krafterna för alla inblandade. Istället föredrar vi att lägga vår energi där den gör mest nytta. Vi värdesätter prestigelöshet, enkelhet och ömsesidigt samarbete och är måna om att göra vår del för att uppnå ett smidigt arbetssätt och bra resultat.

ERFARENHET

Med 30 år i branschen har vi utvecklat en känsla för vad som fungerar. Men att bara tänka på gamla segrar är inget effektivt sätt att använda sina kunskaper på. Vi har istället behållit vår nyfikenhet och kombinerar lärdomar med nytänkande.

FLEXIBILITET

Oförutsedda saker händer och då gäller det att agera snabbt. Vi är en liten byrå med snabba fötter, korta beslutsvägar och inarbetat kontaktnät. Dock är vi varma anhängare av god planering, det ger i längden ett bättre resultat.

ENGAGEMANG

Kanske är detta det viktigaste av allt. Utan inlevelse, förståelse eller viljan att göra bra ifrån sig blir resultaten lätt uddlösa eller till och med obefintliga. Vi gillar dessutom vårt jobb och gläds åt våra kunders framgångar. Det innebär att vi med liv och lust går in för uppgiften och strävar efter ett givande samarbete som båda parter känner sig nöjda med.

KONTAKT

Norra Liden 7

411 18 Göteborg

031 – 711 09 00, info@intensio.se

All contents © 2015 Intensio. All rights reserved.

KÖRT FAST?

 

 

STÄRK BANDEN

Hur får man fart på försäljningen? Ibland behövs större åtgärder, men ofta räcker små insatser förvånansvärt långt. Vi hjälper dig att utveckla marknadsföringen och nå fram till dem som skulle uppskatta dina produkter.

Att behålla kunderna är en konst som dessvärre är lätt att försumma. Diskutera gärna med oss hur du kan skapa långsiktiga relationer och vårda dina kunder så att de mer än gärna anlitar ditt företag – om och om igen.